• Threshold
  • Jovink
  • Motorband
  • Armand
  • Bratislava Hot Serenaders
  • Mike Sanchez
  • Eva Cortes

 

Dit is het fotoarchief van Harold Pelgrom. Deze beeldbank bevat o.a. foto’s van muzikanten en (Achterhoekse) evenementen (Zwarte Cross, Mañana Mañana, volksfeesten, kermissen, etc.). Om alle foto's te bekijken of in hoge resolutie te downloaden is een inlogaccount nodig.

 

Contact BronckhorstFoto's uit deze collectie zijn regelmatig gebruikt in online- en gedrukte media zoals weekkrant Contact Bronckhorst en magazine De Hessencombinatie.

Veel foto's die betrekking hebben op Hummelo zijn ook te vinden op de websites www.hummelo.nl en www.volksfeesthummelo.nl.

Een kleine selectie foto's voor algemeen (commercieel) gebruik is ook in hoge resolutie te downloaden via Shutterstock en/of Adobe Stock.

Gelderlander 2015 12 18 achterhoek 2Eind 2015 kreeg ik van de redactie van dagblad De Gelderlander het verzoek om (veel!) fotomateriaal van Normaal aan te leveren.

De redactie heeft met deze foto's (en foto's uit eigen archief) een mozaïek portretfoto van Bennie Jolink samengesteld i.v.m. het afscheidsconcert van Normaal in Gelredome in Arnhem. Het resultaat is op 19 maart 2015 gepubliceerd in De Gelderlander en is ook in hoge resolutie te downloaden via de website van de krant.

Erg leuk om op één dag honderden door mij gemaakte foto's in de krant te zien (ook al zijn ze wel heel erg klein...;-) ).

Wij verwerken uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) deze website, en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij hiervoor hebben verzameld.
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze website/dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Wij stellen gegevens van websitebezoekers niet voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

De partijen waar wij onze webhosting- en emaildiensten afnemen mogen uw gegevens niet gebruiken voor eigen doeleinden. Wel kunnen deze partijen metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten.

 In voorkomende gevallen kunnen wij op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van verzamelde gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen.